Hilsen Jeanne, � jeg har stødt ind i din oste blogwebsted, at du har oprettet, og jeg spørger mig selv, hvis du kan hjælpe mig med this.� Af alle disse år, hver japanske bageri jeg kommer ind, de alle har denne type "japanske franske ost" brød. De normalt ville enten terninger osten op og kram det indvendige af brød eller på toppen af alle crusty brød. Osten er lysegul og det er vidunderligt. Indtil denne dag kan jeg ikke finde ud af hvilken type ost er det men jeg vil gerne finde ud af og begynde at gøre min egen ost, brød, der sparer mig rejser til Japan for blot at få brød at bringe mig tilbage min barndom. Jeg har vedhæftet et billede til din anmeldelse og forhåbentlig kan du hjælpe mig med dette.
Da YuFeing var så venlig at sende langs et billede (indsendt ovenfor), jeg har afgivet sin e-mail til et par cheesemakers og industri eksperter jeg vide, hvem har rejst verden i deres bestræbelser for at gøre ost. Og lo og beskue med 10 pm i aften, et af de mennesker vidste nogen, der vidste det answer.�
Hi, YuFeing
Det er Itsuki Tomiyama fra USDEC Japan kontor. Vi vil gerne svare på dit spørgsmål til Jeanne.
Japanske bagere bruge mange slags Smelteost produceret af indenlandske ost fremstiller. Et eksempel er vist på billedet. Når osten er anvendt i bagning, bør de smeltede, men gerne i dit billede sådanne PC har varme-resistens egenskaber. Derfor kan de holde terningespillet figurer. Jeg formoder, de bruger cheddar at gøre de fleste af PC, men hvordan de gør, er deres top hemmeligheder.
Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os.
Tak, � Itsuki Tomiyama/USDEC Japan
Så der du går. Tilsyneladende var det betaler sig at kende folk, der faktisk ved noget. Plus, at det er sjovt at være kanal for information. Happy japanske franske Brød spiser.